Новости. У Чугуєві катастрофічно не вистачає громадських вбиралень

Харківські Вісті, 16.08.2010.

В Чугуєві - пікантна проблема. Громадських вбиралень у місті катастрофічно бракує. В період реконструкції залізничного вокзалу знесли останній безкоштовний вуличний туалет, мотивуючи це тим, що всередині приміщення він працюватиме за всіма санітарними нормами. Але згодом виявилось, що потрапити туди пересічному громадянину майже неможливо.

Вислів «сходити до вітру» мешканцям та гостям Чугуєва приходиться сприймати в прямому сенсі. Тож тому, хто приїхав сюди вирішувати свої справи, адекватно і комфортно відгукнутися на заклик природи буває не просто складно, а якось незручно.

Станіслав, мешканець Чугуєва: До ремонта вокзала здесь был летний туалет. После ремонта туалет сделали внутри. И он постоянко закрыт. Ключ вроде как у дежурного по вокзалу. Но дежурный по вокзалу, как правило, занят своими делами.

Співробітники залізничного вокзалу від коментарів відмовилися, намагаючись переконати журналістів, що такої проблеми не існує. Але в приватній бесіді зазначили - люди швидко перетворили гарно обладнану вбиральню на сміттєзбірник. Після чого і вирішили замкнути її на ключ. Тож зі свого боку співробітники вокзалу питання вирішили, а як його вирішують люди?

Олексій, мешканець Нової Покровки: Спасибо, кустов много. Ни детям некуда в туалет сходить, ни взрослым. Одна палочка-выручалочка – кусты.

Обурені люди кажуть, якщо в туалет не можна потрапити задарма, то готові платити за це гроші. Не всі ж мають на руках бажаний проїзний квиток. Хтось очікує на приїзд своїх родичів чи друзів.

Катерина, мешканка Чугуєва: Такой вокзал отгрохали, и все под замками. Приходилось сталкиваться, но у них все закрыто. А если и что – предъявите билет. Типа, как ты едешь, то мы тебе откроем, а так, со стороны – нет. Здесь на улице снесли, как это такой вокзал! Люди возмущаются очень.

Тож питання вбиралень найближчим часом у місті лишається актуальним. «До вітру» люди змушені ходити на природі — хто за кущ, хто під дерево. А там за ними стежить міліція - і якщо упіймають правопорушника, то неодмінно судитимуть за дрібне хуліганство.

URL оригинала: http://www.visti.tv/catalog/2010/08/16/5287.aspx
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Комментарии

Константин
17.08.2010 13:58
Такая же точно проблема на станции Основа. С той только разницей, что с кустами там посложнее будет. Если конечно пассажир не эксгибиционист.

Андрей Рыбка
17.08.2010 14:03
Цитата(Константин @ 17.8.2010, 13:58) *
Такая же точно проблема на станции Основа. С той только разницей, что с кустами там посложнее будет. Если конечно пассажир не эксгибиционист.

Разве на Основе закрыли платный туалет?

Константин
17.08.2010 14:07
По крайней мере в это воскресенье он не работал.

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.