Новости. У Чугуєві ремонтують Башкирівський міст

Харківські Вісті, 30.08.2010.

Найбільший міст Чугуєва на ремонті. Рух транспорту через нього перекрили ще у суботу.

Башкирівський міст на ремонті. Ремонтувальники працюють як вдень, так і вночі. За планами служби автомобільних доріг, роботи повинні були закінчитись ще на вихідних, проте цьому завадила негода.

Остання реконструкція головного моста Чугуєва проходила у 1999 році. Вона здебільшого стосувалась пішохідних переходів та тротуарів. Причина нинішнього ремонту - проблеми з покриттям на проїзній частині. Воно мало велику кількість ям та просідало в багатьох місцях. Взимку на одній з ділянок мосту навіть виник провал до одного метра діаметром.

Сергій Пляка, заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області: Все это произошло и происходило с покрытием, потому что вот между покрытием и самой железобетонной балкой по времени уже пришла в негодность изоляция, то есть проходит вода.

Наразі більшість ремонтних робіт вже виконана. До речі, цього року у своїй роботі ремонтувальники використовували нові технології.

Сергій Пляка, заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області: Нанесение гидроизоляции по новой технологии механизированным способом, сам материал отвечает всем требованиям, это импортный применяется здесь материал.

У ремонтних роботах брали участь представники багатьох організацій. Були серед них і представники "кращої половини людства". Ця жінка приїхала з "Печеніг" для того, щоб допомогти ремонтувальникам.

Ніна, різноробоча: Помогаем рабочим в укладке асфальта, делаем разнорабочую работу, какая есть - вплоть от метлы, кончая лопатой и все прочее. Работаем уже третий день, помогаем им. Ну, конечно, если будут благоприятные условия, в особенности погодные, это будет сопутствовать дальнейшему продолжению и качеству укладки.

У зв'язку з перекриттям мосту, жителі окремих мікрорайонів відчули складності. Траспорт, який прямував до Башкіровки, повинен був зупинятись перед мостом, або робити великий гак. Також весь важкий транзитний транспорт, всупереч попереджувальним знакам, проходив через центр міста.

Рух фур в межах міста є окремою проблемою для Чугуєва. Для вирішення цього питання Служба автомобільних доріг планує будівництво нової траси в об'їзд міста.

Відкрити рух по Башкирівському мосту планують сьогодні вночі, після 24 години.

Нагадаю, міст був споруджений у 1954 році. Він проходить через річку Сіверський Донець і знаходиться на трасі Київ-Харків-Довжанський. Його довжина 198 метрів, а ширина проїжджої частини становить 7 метрів.

URL оригинала: http://www.visti.tv/catalog/2010/08/30/5481.aspx
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.