Новости. На Південній залізниці відбулася зустріч з молодими спеціалістами

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 12.02.2013.

Сьогодні, 12 лютого 2013 року, на Південній залізниці відбулася зустріч керівництва залізниці спільно з керівництвом Головного управління кадрової та соціальної політики Укрзалізниці, Української державної академії залізничного транспорту з молодими спеціалістами - випускниками профільних вузів.

Залучення до галузі молодих спеціалістів здійснюється за рахунок багаторічної співпраці з вищими навчальними закладами, у тому числі з Українською державною академією залізничного транспорту, Харківським та Кременчуцьким технікумами залізничного транспорту.

На зустрічі в рамках діалогу обговорені реальні проблеми, з якими стикається молодь, починаючи свою діяльність на залізниці. Актуальними темами були не тільки можливість кар’єрного зростання та рівень заробітної плати, а й шляхи майбутнього розвитку галузі.

Як повідомив начальник залізниці Філатов О.В.: «Сучасний ритм життя вимагає від нас нестандартних рішень, інноваційних підходів у складних ситуаціях, сміливих кроків у реалізації завдань розбудови залізничної галузі України. У цих умовах нам дуже потрібні технічно грамотні, цілеспрямовані, завзяті молоді люди, які в змозі стати надійними продовжувачами славетних традицій трудового колективу Південної залізниці».

Вирішення питання працевлаштування майбутніх залізничників розпочинається ще на стадії навчання, під час виробничої практики. З профільними вузами укладаються договори на проведення виробничої практики студентів, за результатами якої виявляється професійна підготовка та бажання майбутніх випускників працювати на залізниці. Також слід зазначити, що в 2012 році стартував пілотний проект по укладанню двохсторонніх договорів на працевлаштування студентів УкрДАЗТу, які будуть працювати у віддалених підрозділах залізниці.

Виконанню поставлених перед колективом Південної залізниці завдань щодо забезпечення стабільного та ефективного функціонування магістралі допоможе поєднання досвіду старшого та енергійності молодшого поколінь.

Довідково: На Південній залізниці працює 47 тис. чоловік. 16 тис.- працівники віком до 35 років, з них близько 700 молодих спеціалістів.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3516
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.