Новости. Новий графік руху пасажирських поїздів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 01.04.2013.

26 травня набере чинності новий графік руху пасажирських поїздів. Всього передбачено курсування 21 цілорічного поїзда, з яких 17 — внутрішньодержавного сполучення та 4 — міждержавного.

Графік матиме ряд особливостей. Для маршруту поїзда №325/326 «Харків — Луганськ» буде змінено на «Харків — Маріуполь» (від Харкова до Дебальцевого поїзд буде слідувати існуючим на сьогодні маршрутом), періодичністю через день составом Південної залізниці.

З 31 березня почне курсувати новий щоденний регіональний поїзд №189/190 «Суми — Київ» (відправлення з Сум о 23:10, прибуття до Києва о 05:00, зворотно з Києва о 23:50, прибуття до Сум о 05:11, зупинки по станціях Білопілля, Ворожба, Путивль, Конотоп, Бахмач, Дарниця). Даний поїзд буде обслуговуватися складами потягів Південної та Південно-Західної залізниць (через день), сформованими з вагонів локомотивної тяги та обладнаних сидіннями «літакового» типу. Після прибуття на станцію Київ склад даного потягу буде слідувати під поїзд №176/175 сполученням «Київ — Хмельницький» (відправлення з Києва о 6:30, прибуттям до Хмельницького об 11:06, зворотно з Хмельницького о 16:43, прибуття до Києву о 21:19, зупинки по станціях Козятин та Вінниця). Це дасть можливість жителям Сумської області у вечірній час виїхати до Києва і далі прослідувати до Хмельницького.

Поїзд №175/176 «Харків — Сімферополь» планується обслуговувати одним з двох сучасних швидкісних рухомих складів: або двоповерховим електропоїздом «Шкода», або новим міжрегіональним поїздом локомотивної тяги виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.

Всі поїзди у кримському напрямку будуть збережені на рівні минулого року. Також у новому графіку руху поїздів залишаться існуючі на сьогоднішній день обсяги курсування швидкісних поїздів «Інтерсіті+» на маршруті Харків — Київ, які обслуговуються електропоїздами «Хюндай». Залишаться і швидкісні поїзди «Інтерсіті», що курсують сьогодні між Харковом і Донецьком.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3542
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.