Новости. На Південній залізниці проводиться «оздоровлення» колії

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 22.07.2013.

Улітку на Південній залізниці активно ведуться колійні роботи. Шляховики Сумської дистанції колії Південної залізниці здійснюють «оздоровлення» залізничної колії усіма видами ремонту.

Однією з основних умов безпечних перевезень пасажирів та вантажів залізничним транспортом є справний стан колії, стрілочних переводів, переїздів та інших пристроїв колійного господарства.

Відповідно до плану колійно-ремонтних робіт 2013 року, в Сумській дистанції колії капітальний ремонт проведено на 1,8 км., середнім ремонтом оздоровлено 4,9 км., комплексно-оздоровчим - 2,7 км. колії. Також було укладено 3 стрілочні переводи на старопридатних матеріалах на ст. Баси, виконано середній ремонт на трьох стрілочних переводах на ст. Баси і ст. ім. В.Несвіта. Для підвищення швидкості з 70 до 100 км/год у червні було отримано й укладено нові 600-метрові пліті безстикової колії. Для подовження терміну служби рейкових плітей, рейки переукладено робочим кантом довжиною 0,8 км. Виконані роботи сприяли поліпшенню балової оцінки колії, яка за перше півріччя склала 24 бали. В дистанції зменшується кількість кілометрів, які отримали незадовільну оцінку, зменшується кількість несправностей колії IV і V ступенів.

У цілому за І півріччя 2013 року було модернізовано 17,4 км. колії Південної магістралі. Відповідно до Плану літніх колійних робіт, капітальний ремонт має бути проведений на 60 км., середній – на 80 км., комплексно оздоровчий – на 40 км. Протягом 6 місяців поточного року виконання Плану склало – 59,5 %

Довідково:

Ремонт і модернізація колій здійснюються згідно з програмою розвитку транспортних коридорів та прискореного руху в Україні. Оздоровлення залізничної колії дозволить підвищити швидкість руху на відремонтованих ділянках, а також безпеку руху, плавність ходу та інтенсивність пропуску поїздів.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3605
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.