Новости. У липні Південна залізниця перевезла майже 270 тис. тонн зерна нового врожаю

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 29.07.2013.

Навантаження зерна нового врожаю на станціях Південної залізниці розпочалося 4 липня і станом на 29 липня склало 3923 вагонів, або 262,9 тис. тонн (торік перевезення нового врожаю почалися 14 липня і на 29 липня 2012 року становили 908 вагонів або 60,8 тис. тонн).

На початку місяця в дирекціях Південної магістралі пройшли наради з основними відправниками зерна щодо очікуваних обсягів та напрямків перевезень. Для забезпечення транспортування врожаю сільськогосподарської продукції 2013 року на Південній залізниці постійно діє «гаряча лінія» з надання консультативної допомоги відправникам вантажу. Крім цього, на магістралі працює координаційна група, до складу якої входять представники всіх служб залізниці. Координаційна група займається вирішенням проблемних питань, які виникають у процесі перевезень і усуненням недоліків транспортування, а також розглядає звернення та пропозицій щодо поліпшення роботи залізниці з вантажовласниками.

Під час підготовки до забезпечення безперебійної роботи в період перевезень сільськогосподарської продукції нового врожаю залізничники дирекцій магістралі провели комісійні огляди стану під'їзних колій, вагового господарства, елеваторів, хлібоприймальних пунктів, комбінатів хлібопродуктів, комбікормових заводів, підприємств, що здійснюють навантаження і вивантаження зерна.

Масових перевезень зернових вантажів нового врожаю на Південній залізниці очікують на початку серпня після встановлення нових цін, а пік перевезень за прогнозами маркетологів припадатиме на жовтень - грудень. У ІІ півріччі 2013 очікується навантаження зерна в обсязі 2 млн. 550 тис. тонн. Сприятиме цьому будівництво і введення в експлуатацію нових елеваторів по станціях Ічня, Андріяшівка, Бурлук, Галка, що дозволяє прогнозувати навантаження зернових у цілому за рік в обсязі 5 млн. тонн.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3610
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.