Новости. На Південній залізниці модернізують прилади СЦБ і засоби безпеки

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 22.08.2013.

За 7 місяців 2013 року На Південній залізниці на 29% скоротили кількість випадків порушень роботи приладів сигналізації, централізації і блокування (СЦБ) і на 58% - пристроїв зв'язку. З початку року в господарстві служби сигналізації та зв'язку залізниці плановим порядком провели роботи з впровадження нових засобів безпеки, модернізації та підвищенні надійності пристроїв сигналізації та зв'язку. Так, на ділянці Мерефа - Лозова на 10 залізничних переїздах впроваджені автоматичні шлагбауми, переїзна автоматика і відповідні види зв'язку, що дозволило перевести їх у розряд з черговим працівником.

На ділянці Полтава - Красноград та Красноград - Лозова протяжністю 176 км уперше на Південній магістралі введені в експлуатацію нові пристрої мікропроцесорної диспетчерської централізації "Каскад". Тривають роботи з модернізації пристроїв СЦБ та зв'язку на ділянці Федунка - Сагайдак, де будуються двоколійні вставки. Заміна застарілих приладів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу відбувається на ділянці Основа - Букино.

Також залізничники провели низку заходів з підвищення надійності та ефективності роботи пристроїв зв'язку. З січня по липень поточного року замінено та відремонтовано понад 9 км кабелю, що не відповідає параметрам, впроваджено 10 нових розпорядчих радіостанцій поїзного радіозв'язку типу "Оріон УРС-6" та "Оріон РС-4". На ділянці Полтава - Красноград - Лозова зв'язківці Південної магістралі провели техобслуговування модернізованих цифрових систем оперативно-технологічного та двостороннього паркового зв'язку.

Крім того, працівники господарства сигналізації та зв'язку спільно з працівниками вагонного господарства обладнали 8 новими сучасними пристроями безконтактного контролю рухомого складу КТСМ-02 ділянки Полтава - Красноград і Красноград - Лозова. Прилади встановлені на неприкритих ділянках за маршрутами курсування прискорених поїздів "Інтерсіті" і "Інтерсіті +".

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3631
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.