Новости. На Південній залізниці триває модернізація мережі зв’язку

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 24.09.2013.

Залізничники Південної магістралі продовжують удосконалювати процес передачі інформаційних потоків. Нещодавно фахівці Лозівської дистанції сигналізації та зв'язку Південної залізниці завершили технічне переоснащення дільниці Мерефа - Красноград. Останню аналогову систему передачі на цій дільниці замінило нове суперсучасне цифрове обладнання. Впровадження цифрових систем передачі на основі волоконно-оптичного кабелю дає можливість передавати інформаційні потоки з високою швидкістю та організувати їх автоматичне резервування.

Цього року для підвищення безпеки руху поїздів, у тому числі й «Інтерсіті +», на ділянці Лозова - Харків залізничники перевели 10 переїздів у розряд з черговим працівником з обладнанням автоматичними шлагбаумами і всіма видами зв'язку. На дільниці Красноград – Лозова централізований комплекс МПЦ (мікропроцесорних систем централізації) замінив діючі ще з 70-х років пости електричної централізації і автоблокування. Потенціал мікропроцесорної централізації дуже високий: вона дистанційно керує і контролює стан стрілок, світлофорів та інших станційних об'єктів, а також видає черговому по станції оперативну, архівну та нормативно - довідкову інформацію з протоколюванням роботи пристроїв і дій персоналу.

На ділянці Мерефа - Красноград залізничники встановили 4 комплекти цифрового обладнання НТС-1100 і модеми «Watson». Вони займають мінімальну площу, не вимагають постійного обслуговуючого персоналу, а також дають можливість організувати до 30 цифрових каналів по кожній станції.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3646
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.