Новости. На Південній залізниці готують святкову програму для пасажирів до новорічних свят

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 10.12.2013.

Під час новорічних і різдвяних свят - з 23 грудня до 14 січня - на вокзалах і пасажирських станціях Південної залізниці, а також у поїздах і рейкових автобусах, що перевозитимуть дітей, проходитимуть культурно-розважальні програми, театралізовані вистави та веселі ранки за участю Діда Мороза та Снігуроньки.

Так, працівники вокзалу Харків-пасажирський у якості подарунка до Нового року й Різдва Христового готують цілу низку заходів. Зокрема, 19 грудня біля головної ялинки вокзалу запрацює казкова галявина з механічними героями новорічних казок із задіянням вбудованої функції караоке. З 25 по 31 грудня в приміщенні вокзалу біля залу Сервіс - Центру та в приміському терміналі "Б" пасажирів і гостей міста розважатимуть інтерактивні ігрові відео-проекції. З 25 по 31 грудня в головному залі вокзалу буде створено масштабний ігровий майданчик з використанням світлодіодного екрану і сучасних інтерактивних технологій. 25 грудня в головному залі вокзалу Харків-пасажирський відбудеться музичний концерт тріо трубачів Харківської обласної філармонії, а з 27 грудня по 6 січня пасажири слухатимуть живу музику у виконанні струнного квартету Харківського театру опери та балету імені Лисенка.

Вокзал Суми зустрічатиме пасажирів у святковому оформленні: зі святковими новорічними композиціями в кожному залі вокзалу (приміському, касовому, залі очікування) і великими барвистими банерами з привітаннями зі святами при виході на перон.

На вокзалі Полтава-Південна заплановані Новорічні та Різдвяні вітання пасажирів, дітей, працівників вокзалу за участю колективу художньої самодіяльності Будинку науки і техніки Полтавської дирекції залізничних перевезень. Перед центральним входом у вокзал з боку міста буде встановлено ялинку з новорічною ілюмінацією і вітальний банер. Фойє вокзалу прикрасять новорічні гірлянди та святкові банери.

На всіх вокзалах і станціях магістралі святково оформляються приміщення залів очікувань, кімнат відпочинку, куточків для осіб з обмеженими фізичними можливостями, квиткових кас.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3681
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
ЖД станции:   Харків-Пасажирський

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.