Новости. У 2013 році значно почастішали випадки несанкціонованого втручання у діяльність Південної залізниці

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 21.01.2014.

Упродовж 2013 року зареєстровано 29 випадків несанкціонованого втручання в діяльність Південної магістралі. Це майже на 53% перевищує показники 2012 року і на 93% - 2011 року. Загалом унаслідок дій сторонніх осіб було затримано 72 поїзди на 56 годин.

Так із січня по грудень року, що минув, залізничники Південної магістралі зафіксували: 6 випадків повідомлення про встановлення вибухового пристрою на вокзалах; 4 випадки виявлення вибухових пристроїв на об`єктах інфраструктури; 4 випадки повідомлення про встановлення вибухового пристрою в рухомому складі. Усі повідомлення про наявність вибухівок виявилися неправдивими.

Окрім того, сторонні особи створювали загрозу безпеці руху шляхом розкрадання майна залізниці. Так у 2013 році на Південній залізниці сталося 6 випадків розкрадання елементів інфраструктури, що призвело до зупинки поїздів більше ніж на 30 хвилин, та 1 випадок розкрадання вантажу з вагонів.

Завадити безпечному руху поїздів сторонні особи намагалися і в інший спосіб. Зокрема, відомі 2 випадки накладення сторонніх предметів на колії, що призвело до наїзду на них рухомого складу та 1 випадок кидання сторонніх предметів на рухомий склад.

Залізничники Південної магістралі нагадують громадянам про необхідність дотримання правил поведінки на залізничному транспорті і наголошують: втручання сторонніх осіб в діяльність залізниці загрожує безпеці пасажирів та працівників магістралі і може призвести до трагедії.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3699
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.