Новости. Залізничники Південної магістралі в 6 разів скоротили витрати електроенергії завдяки встановленню сучасної системи освітлення

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 17.10.2014.

Обладнання виробничих приміщень Південної залізниці сучасною системою світлодіодного освітлення дозволило зменшити витрати електроенергії в 6 разів.

Зокрема, в локомотивному депо Харків-Сортувальний замість застарілих газорозрядних ламп і ламп розжарювання наприкінці літа встановлено 325 світлодіодних LED світильників. За підрахунками фахівців локомотивного господарства, тепер витрата електроенергії у виробничих приміщеннях та на території депо на зовнішнє освітлення, освітлення цехів, оглядових канав тощо становить 5,2 кВт/год замість 31,5 кВт/год при старих світильниках.

Крім того, завдяки одній з основних характеристик світлодіодного джерела світла - понад 100 тис. годин безперервної роботи - суттєво знизилися й витрати на придбання ламп.

Сучасне економне освітлення з'явилося на пунктах технічного огляду локомотивів, в ремонтних канавах, в основних цехах, а також на відкритій території цілої низки локомотивних депо Південної залізниці.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3836
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.