Новости. Південна залізниця проводить місячник покращення та приведення вокзальних комплексів до належного санітарно-технічного стану

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 25.11.2014.

24 листопада на Південній залізниці почався місячник покращення та приведення вокзальних комплексів до належного санітарно-технічного стану. З метою дотримання вимог державних санітарних правил, недопущення забруднення довкілля, покращення умов перебування пасажирів і обслуговуючого персоналу на об'єктах пасажирського господарства залізничники проведуть низку заходів.

Зокрема, передбачено генеральне прибирання всіх вокзальних приміщень магістралі, організацію стабільної роботи систем вентиляції у касових залах, залах очікування, квиткових касах, інших приміщеннях для пасажирів.

Крім того, залізничники проведуть усі необхідні заходи для забезпечення дотримання належного температурного режиму, наявності питної води, а також створення належних умов для перебування і відпочинку пасажирів у касових залах, залах очікування і кімнатах відпочинку.

Південна залізниця просить пасажирів дотримуватися вимог державних санітарних правил та підтримувати чистоту і порядок на залізничних об'єктах, а також закликає звертатися з побажаннями та пропозиціями щодо покращення умов перебування на вокзальних комплексах.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3857
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.