Новости. Південна залізниця виконує капітально-відновлювальний ремонт рухомого складу власними силами

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 27.11.2014.

Фахівці локомотивного та моторвагонного депо Полтави вперше власними силами виконали капітально-відновлювальний ремонт двох одиниць спеціального самохідного рухомого складу типу АДМ (автомотриса дизельна монтажна). Раніше для ремонту цих машин залізничники користувалися послугами Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу та Дніпропетровського заводу з ремонту тепловозів.

До пошуку альтернативи ремонту в умовах заводу залізничників спонукала висока вартість робіт. У серпні було прийнято рішення використовувати для підтримки парку спеціального самохідного рухомого складу господарства електропостачання всі можливості в межах самої магістралі.

На базі локомотивного і моторвагонного депо в Полтаві були організовані ремонтні бригади кваліфікованих слюсарів з ремонту рухомого складу. Упродовж 2,5 місяців фахівці магістралі успішно провели ремонтно-відновлювальні роботи. Колективу локомотивного депо Полтава довірили відновити машину АДМ 1 №848 приписки Полтавської дистанції електропостачання, а моторвагонного депо Полтава - автомотрису АДМ-472 з Основ'янської дистанції електропостачання. Високий рівень проведених робіт під час комісійного приймання відзначили начальник Південної магістралі Микола Уманець та головний механік департаменту електрифікації та електропостачання Укрзалізниці Сергій Коломієць.

Експеримент показав, що тепер у Південної залізниці з'явилися нові можливості щодо оновлення парку спеціального самохідного рухомого складу, суттєвого зменшення фінансових витрат та раціонального використання коштів магістралі.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3858
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.