Новости. У складних погодних умовах залізничники Південної магістралі забезпечують безперебійний рух поїздів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 30.12.2014.

Залізничники Південної магістралі вживають усіх можливих заходів, аби за складних погодних умов гарантувати безперебійні безпечні перевезення пасажирів та вантажів. Упродовж останньої доби 29-30 грудня через складну метеорологічну ситуацію в процесі ліквідації наслідків складних погодних умов, очищення стрілочних переводів та шляхів від снігових заметів задіяно 902 залізничника, 11 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки, 27 одиниць автотракторної техніки.

Погіршення погодних умов протягом останньої доби спостерігалося на території Харківської та Полтавської дирекцій залізничних перевезень. Через рясні снігопади товщина сніжного покриву на окремих станціях Південної магістралі досягає 30 см, на перегонах – від 20 до 40 см.

Всього для забезпечення безперебійного та безпечного руху поїздів на Південній залізниці підготовлено 16 снігоприбиральних машин серії СМ-2, 15 снігоочисних машин СДП та 246 одиниць автодорожньої снігоочисної техніки. Під час погіршення погодних умов на боротьбу зі снігом виходять працівники Південної магістралі, що працюють цілодобово.

Довідково:

Щороку для підготовки до роботи в зимовий період Південною залізницею розробляється низка заходів, спрямованих на гарантування безпеки руху на переїздах, безперебійної роботи снігоочисної техніки, пристроїв пнемообдуву і електрообігріву стрілочних переводів тощо.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3888
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.