Новости. Укрзалізниця призначила на літній період додатковий поїзд Харків - Бердянськ та змінила періодичність курсування поїзда Кременчук - Львів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 21.05.2015.

Для перевезення пасажирів залізничним транспортом влітку Укрзалізниця додатково призначила поїзд № 571/572 Харків - Бердянськ.

Поїзд курсуватиме до узбережжя Азовського моря з 16 червня до 1 вересня через день. Із Харкова поїзд відправлятиметься о 22:14 та прибуватиме на кінцеву зупинку о 7:20. На шляху прямування до Бердянська поїзд робить зупинки на станціях Запоріжжя та Верхній Токмак. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 23:22 та прибуватиме до Харкова о 9:44. Зупинки здійснюватимуться на станціях Верхній Токмак, Запоріжжя, Павлоград, Лозова.

Поїзд курсуватиме у складі 18 плацкартних та купейних вагонів. В середньому, це 800 місць в один бік.

Продаж квитків на зазначений поїзд буде відкриватися за 15 діб до його відправлення.

Також на літній період змінено періодичність курсування поїзда №577/578 Кременчук-Львів. З 21 червня до 31 серпня він вирушатиме у рейс через день. Раніше поїзд курсував раз на чотири дні. З Кременчука поїзд вирушає о 14:57 та прибуває до Львова о 10:01. Зворотно відправляється о 12:38 та прибуває до Кременчука о 6:30.

Нагадаємо, залізниці постійно аналізують попит пасажирів на перевезення поїздами і намагаються його задовольнити.

Інформацію про наявність вільних місць у поїздах, вартість проїзду, час відправлення поїзда та маршрут його курсування можна переглянути у будь-який час за допомогою онлайн-системи booking.uz.gov.ua.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3995
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.