Новости. У 2015 році спеціалізованими вагонами Південної залізниці для перевезення інвалідів-візочників скористалися майже 200 пасажирів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 23.02.2016.

Упродовж січня-грудня 2015 року залізничники Південної магістралі 137 разів включали до складу пасажирських поїздів спеціальні вагони для перевезення 175 інвалідів-візочників. Найчастіше спеціальні вагони включалися до складу поїздів, що слідували до Києва, Львова, Запоріжжя та Одеси.

На Південній залізниці ведеться постійна робота зі створення комфортних умов для людей з обмеженими фізичними можливостями та забезпечення безперешкодного доступу до інфраструктури залізничного транспорту пасажирів даної категорії.

Також на вокзалах Південної залізниці організовано роботу груп з надання допомоги особам з обмеженими фізичними можливостями, що складаються з чергових помічників начальника вокзалу, носіїв, а також за необхідності - працівників медпункту та інших працівників вокзалу. Групи допомоги надають усіляке сприяння: від придбання квитків до доставки пасажирів на інвалідних візках та їхніх речей до поїздів.

Довідково:

У 2014 році за заявками пасажирів на інвалідних візках спеціальні вагони для перевезення 169 пасажирів даної категорії включалися до складу пасажирських поїздів 134 рази.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4230&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.