Новости. На Південній залізниці відбулася традиційна виставка локомотивів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 23.05.2016.

20 травня на станції Харків - Балашовський відбулася традиційна щорічна виставка тягового рухомого складу регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця". Залізничники представили 10 одиниць техніки, що пройшли кілька видів ремонтних робіт. Нинішній комісійний огляд засвідчив високий рівень модернізації тягового рухомого складу Південної магістралі.

Зокрема, фахівці електровозного депо Харків-Головне обладнали електровоз ЧС7 № 103 бортовим інтелектуальним комплексом локомотиву (БІКЛ), що дозволяє оперативно запросити історію курсування поїзда за добу та своєчасно реагувати на відхилення від графіка.

Спеціалісти депо Основа встановили в кабіні машиніста тепловозу ТЕП70 №148 два портативні мобільні відео-реєстратори, призначені для запису аудіо- та відеоінформації на шляху прямування, а фахівці локомотивного депо Ромни модернізували діодною системою освітлення ходові частини тепловозу ЧМЕ3№ 2996.

Працівники локомотивного депо Харків-Сортувальний обладнали тепловоз ЧМЕ3т № 5823 системою БІС-РМ, що контролює витрати дизельного палива з фіксацією швидкості та відстані, потужності та часу роботи, рівня дизельного палива у паливному баку тепловозу тощо.

До речі, цього року відремонтовану та модернізовану техніку разом з керівництвом Південної залізниці вперше оглядали і майбутні локомотивники - студенти Харківського коледжу транспортних технологій.

Пресс-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4299&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
ЖД станции:   Харків-Слобідський
Модели ПС:   ТЭП70, ЧМЭ3
Единицы ПС:   ЧС7-103, ТЭП70-0148, ЧМЭ3Т-5823

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.