Новости. Дитяча залізниця "Мала Південна" провела благодійну акцію до Міжнародного дня захисту дітей

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 01.06.2016.

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, на дитячій залізниці "Мала Південна" провели благодійну акцію - безкоштовну подорож поїздом "Україна" для вихованців шкіл-інтернатів, а також учнів ліцеїв та загальноосвітніх шкіл, у яких працюють гуртки "Юний залізничник".

Нагадаємо, дитяча залізниця "Мала Південна" працюватиме до 30 жовтня 2016 року з 10:30 до 17:00.

З 3 червня і до 1 вересня юні залізничники чекають на маленьких пасажирів та їхніх батьків щодня, крім понеділка та вівторка, а з 1 вересня до 30 жовтня - у святкові дні, щосуботи і щонеділі. Дорослий квиток на проїзд у поїзді коштує 7 грн, дитячий - 5,28 грн.

Довідково:

Дитяча залізниця "Мала Південна" - центр виховання і підготовки майбутніх професійних кадрів Південної залізниці - знаходиться у м. Харків, вул. Сумська, 81. Її було відкрито 8 листопада 1940 року. Загальна довжина колії дитячої залізниці -3,6 км. Діють дві станції - Парк і Лісопарк, а також зупинна платформа "Меморіал". Рухомий склад дитячої залізниці - поїзди "Україна" та "Юність Південної", які складаються з 6 вагонів, та два тепловози. На дитячій залізниці працює більше 70 гуртків юних залізничників, у яких за 11 основними спеціальностями залізничного транспорту займається понад 1100 школярів.

Пресс-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4310&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Разное

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.