Новости. Залізничники ремонтують пішохідний міст у Харкові

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 31.03.2017.

28 березня фахівці колійного господарства регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" почали ремонт пішохідного мосту, розташованого в межах пасажирської платформи "Новоселівка" у Харкові. Міст з'єднує вулиці Пахаря та Лінійну. Роботи триватимуть до 14 квітня.

Цей пішохідний міст було споруджено 1986 року. У 2015 році через незадовільний стан сходів його було частково закрито для проходу пішоходів.

Після розробки проектно-кошторисної документації залізничники почали ремонт споруди, який передбачає заміну дефектних залізобетонних конструкцій сходів №4 та №5, заміну нижньої частини сходу №3.

Виконавець робіт - Харківський мостобудівний поїзд - своїм листом від 01 лютого 2017 року заздалегідь повідомив голову адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради про можливі незручності пішоходів під час виконання ремонтних робіт на об'єкті. Перехід через залізничні колії можна здійснювати по пішохідному мосту, розташованому неподалік.

Роботи з ремонту зазначеного пішохідного мосту виконуються без закриття руху поїздів зі зняттям напруги фідерних ліній, з використанням крану на автомобільному ходу. Перед початком робіт прохід пішоходів мостом було закрито, із встановленням попереджувальних табличок, місце робіт огороджене сигнальною стрічкою.

Виконання робіт дозволить привести пішохідний міст до технічно справного стану та надасть можливість безпечного проходу пішоходів. Залізничники Південної магістралі приносять вибачення за тимчасові незручності.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4556
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Город и область
ЖД станции:   Харків-Пасажирський

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.