Новости. У День Перемоги ретропоїзд Південної залізниці здійснить традиційний святковий рейс

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 05.05.2017.

9 травня о 10:00 з вокзалу Харків-Пасажирський ретропоїзд регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" здійснить святковий рейс до 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Пасажирами стануть ветерани-залізничники Південної магістралі та вихованці дитячої залізниці "Мала Південна".

Упродовж подорожі зі станції Харків-Пасажирський до станції Основа для пасажирів ретропоїзда звучатимуть мелодії, фронтові пісні та інструментальні композиції часів Другої світової війни. На станції Основа на ветеранів магістралі та юних залізничників чекатиме концерт Зразкового духового оркестру Центрального будинку науки і техніки Південної магістралі та святкове частування.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у святковій подорожі унікальним ретропоїздом Південної залізниці.

Довідково:

Святкові рейси ретропоїзда до Дня Перемоги стали доброю традицією Південної магістралі. У перший рейс поїзд, реконструйований дбайливими руками залізничників, вирушив 9 травня 2014 року. У складі поїзда справжній паровоз 1954 року випуску, що працює на вугіллі, та пасажирський вагон, побудований 1940 року.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4595&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
ЖД станции:   Харків-Пасажирський
Единицы ПС:   Эр-794-12

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.