Новости. 18 травня в Харкові Войцех Балчун зустрінеться з трудовим колективом "Південної залізниці" та презентує стратегію розвитку Укрзалізниці на найближчі 5 років

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 17.05.2017.

18 травня голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун перебуватиме з робочою поїздкою в Харкові. Очільник галузі представить трудовому колективу регіональної філії "Південна залізниця" новопризначеного директора Миколу Уманця, обраного в результаті відкритого відбору. Також Войцех Балчун проведе прес-конференцію на тему: "Стратегія Укрзалізниці: 5 років прогресу". У заходах візьмуть участь голова наглядової ради ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, член правління товариства Іренеуш Василевський, директор регіональної філії "Південна залізниця" Микола Уманець.

Під час прес-конференції Войцех Балчун окреслить очікуваний ефект від реалізації стратегічних ініціатив у бізнес-вертикалях компанії: вантажні перевезення та логістика, пасажирські перевезення, інфраструктура, послуги тяги, виробництво та сервіс. Менеджмент компанії також представить комплекс організаційних заходів, що має на меті перетворити компанію на лідера транспортно-логістичного ринку не лише України, а й Європи.

Нагадаємо, що стратегія розвитку ПАТ "Укрзалізниця" на 2017-2021 роки була схвалена правлінням компанії в квітні цього року. Після обговорення в трудових колективах товариства стратегію розвитку ПАТ "Укрзалізниця" буде надано на розгляд наглядової ради ПАТ "Укрзалізниця" та Кабінету Міністрів України.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у прес-конференції на тему: "Стратегія Укрзалізниці: 5 років прогресу", що відбудеться 18 травня о 09:30 у приміщенні регіональної філії "Південна залізниця" (вул. Конарєва, 7).

Акредитація представників ЗМІ - до 17:00 17 травня, за телефонами: (057) 724-14-59, (096) 564-03-57, (050) 870-41-31.

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4602
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.