Новости. За 5 місяців 2017 року Укрзалізниця отримала 100 млн грн чистого прибутку, - Войцех Балчун

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 16.06.2017.

Результати діяльності ПАТ «Укрзалізниця» за 5 місяців 2017 року для галузі є оптимістичними: компанія отримала 100 млн грн чистого прибутку, а фінансовий результат по відношенню до попереднього року покращився на 1 млрд грн. Про це повідомив голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун.

«Попри складну економічну ситуацію, попри блокаду, яка впливає на транзит, практично всі наші показники діяльності покращуються, відповідно до показників за аналогічний період минулого року», - зазначив очільник Укрзалізниці.

Він також повідомив, що доходи Укрзалізниці за 5 місяців 2017 року зросли більш як на 8%, а динаміка зростання витрат склала 4,5%, що й обумовило покращення фінансового результату. При цьому залізничники реалізують всі заплановані завдання, ремонтують вагони та локомотиви.

Крім того, за словами Войцеха Балчуна, за 5 місяців 2017 року Укрзалізниця освоїла капітальні інвестиції на суму 2,5 млрд грн, також вдалося зменшити кредитний портфель товариства на 3,2 млрд грн.

«Велику увагу ми звертаємо на реструктуризацію нашого кредитного портфеля, адже ми знаємо, яке в нас є історичне навантаження, пов’язане з валютними кредитами, і вони значно вплинули і на фінансовий результат, і на фінансовий стан, і на можливість інвестувати», - зазначив Войцех Балчун.

Він також нагадав, що аудиторська компанія Ernst&Young, яка проводила фінансовий аудит діяльності Укрзалізниці, позитивно оцінила результати роботи товариства за 2016 рік, і перспективи діяльності на 2017 рік.

Детальніше з підсумками роботи Укрзалізниці за 5 місяців 2017 року та за 2014-2016 роки можна ознайомитися в презентації.

URL оригинала: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/452548/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.