Новости. Відтепер доступний віртуальний тур дитячою залізницею «Мала Південна»

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 19.06.2017.

На офіційному сайті регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відтепер доступний новий сервіс – віртуальний тур дитячою залізницею «Мала Південна».

Усі відвідувачі сайту Південної залізниці мають унікальну можливість здійснити віртуальну подорож одним з найцікавіших місць Харківщини, перейшовши за посиланням http://www.pz.gov.ua/tour/mpz.html.

Дитяча залізниця «Мала Південна» вже багато років поспіль є улюбленим місцем відпочинку харків’ян та гостей міста. Щороку її відвідують близько 400 тисяч гостей.

2017 року дитяча залізниця «Мала Південна» працюватиме до 29 жовтня з 10:30 до 17:00.

До 1 вересня майбутні залізничники чекають на гостей щодня, крім понеділка та вівторка. З 1 вересня до 29 жовтня - запрошують маленьких пасажирів та їхніх батьків у святкові дні, щосуботи і щонеділі.

Дорослий квиток на проїзд у поїзді коштує 7 грн., дитячий – 5,28 грн.

Довідково:

Дитячу залізницю «Мала Південна» відкрито 8 листопада 1940 року. Загальна протяжність шляхів «Малої Південної» - 3,6 км. Тут діють дві станції – Парк і Лісопарк, а також платформа «Меморіал».

Рухомий склад дитячої залізниці складається з двох тепловозів ТУ2 - 054- і ТУ7А - 3198, двох складів – «Україна» і «Юність Південної».

«Мала Південна» має сучасну навчальну базу для повноцінної профорієнтаційної роботи з дітьми. На дитячій залізниці працює більше 70 гуртків юних залізничників, у яких займається понад 1100 школярів за 11 основними спеціальностями залізничного транспорту.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4629&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Разное

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.