Новости. На Московському проспекті буде тимчасово заборонено рух транспорту

Офіційний сайт Харківської міської ради, 11.07.2017.

Рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від вул. Польової до вул. Соїча при русі в напрямку вул. Кошкіна, буде заборонено з 9:00 до 21:00 12 липня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з капітальним ремонтом Корсиківського шляхопроводу і під'їздів до нього.

Також в цей час буде заборонено рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від пр. Льва Ландау до пр. Петра Григоренка під час руху в бік вул. Харківських Дивізій. Це пов'язано з реконструкцією Московського проспекту на цій ділянці.

При цьому двосторонній рух транспорту буде організовано смугою зустрічного напрямку.

Також з 9:00 до 21:00 12 липня буде заборонено рух тролейбусів по пр. Московському, на ділянці від пр. Льва Ландау до пр. Петра Григоренка під час руху в бік пр. Петра Григоренка, а також на ділянці від вул. Енергетичної до ст. м. «Захисників України».

У зв'язку з цим, тролейбус маршруту №13 буде ходити в такий спосіб: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект» - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських Дивізій - парк «Зустріч».

URL оригинала: http://www.city.kharkov.ua/uk/news/na-moskovskomu-prospekti-bude-timchasovo-zaboroneno-rukh-transportu-35964.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус, Город и область
Городские маршруты:   Тб13
Улицы и площади:   проспект Героїв Харкова

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.