Новости. Залізничники Південної магістралі здійснили реконструкцію та ремонт понад 195 км колії та 36 стрілочних переводів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 21.07.2017.

Упродовж І півріччя 2017 року колійники регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" магістралі провели реконструкцію та ремонт більше 195 км колії та 36 стрілочних переводів.

Зокрема, колійним господарством регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" здійснено реконструкцію 16,8 км колії на ст. Потоки, ст. Кременчук, перегоні Потоки - Кременчук напрямку Полтава - Кременчук та на перегоні Гракове - Шевченкове напрямку Основа - Куп'янськ. Залізничники також провели капітальний ремонт 25,1 км колії, середній ремонт 58 км колії та комплексно-оздоровчий ремонт 95 км колії.

Крім того, колійники замінили на нові 8 комплектів стрілочних переводів на ст. Полтава-Південна, Братешки, Безпалівка, Шебелинка, провели середній ремонт 22 комплектів та замінили 6 комплектів стрілочних переводів старопридатними.

Загалом у 2017 році залізничники Південної магістралі планують здійснити реконструкцію та ремонт 296,7 км колії та 110 стрілочних переводів.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4648&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.