Новости. У 2017 році через порушення правил безпеки громадян на залізничному транспорті електротравми отримали 25 сторонніх осіб

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 21.07.2017.

Станом на 21 липня 2017 року через нехтування правилами безпеки на залізничному транспорті електротравми отримали 25 громадян, з них 8 – зі смертельним наслідком. Серед потерпілих було 7 дітей віком до 16 років, з них 1 дитина загинула.

Так, 20 липня 2017 року на колії поблизу станції Нова Баварія знайшли 13-річного хлопця з ознаками травмування. Попередньо встановлено, що причиною травмування стало ураження електричним струмом контактної мережі та падіння з вагона. Швидка медична допомога доправила потерпілого до лікарні. Випадок розслідується.

А 18 липня 2017 року на станції Тернопіль знайшли 15-річного хлопця, який постраждав від ураження електричним струмом. Залізничники оперативно повідомили про випадок медикам, поліції та ДСНС. Потерпілого доправили до лікарні. Причини та обставини випадку з’ясовуються.

Залізничники намагаються попереджувати випадки зачепінгу та інші порушення правил безпеки – ведуть профілактично-роз’яснювальну роботу серед учнів, студентів, дошкільнят. Це особливо актуально під час канікул і свят, коли діти й молодь мають багато вільного часу на небезпечні витівки.

Загалом же станом на 21 липня 2017 року через порушення правил безпеки громадян на залізничному транспорті або спробу крадіжок майна та вантажів залізниці отримали травми 292 сторонніх громадянина, серед них 13 дітей віком до 16 років. З них від отриманих травм загинули 186 дорослих і 5 дітей.

URL оригинала: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/page-2/454815/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.