Новости. Укрзалізниця оприлюднила доопрацьований проект консолідованого фінансового плану товариства на 2017 рік

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 16.08.2017.

ПАТ «Укрзалізниця» продовжує послідовну політику відкритості перед іншими учасниками ринку та суспільством і оприлюднює доопрацьований проект консолідованого фінансового плану товариства на 2017 рік на своєму офіційному сайті. Передбачено, що чистий прибуток становитиме 59,8 млн грн.

У липні 2017 року Міністерство інфраструктури в черговий раз повернуло проект наказу про індексацію тарифів на перевезення вантажів, який ПАТ «Укрзалізниця» розраховувало отримати з червня 2017 року. У зв’язку з цим підприємство було вимушене зменшити дохідну та витратну частини фінансового плану, а також – план капітальних інвестицій та чистий прибуток на кінець 2017 року.

ПАТ «Укрзалізниця» вкотре доопрацьовало проект консолідованого фінансового плану товариства на 2017 рік. У останній редакції документу планову індексацію тарифів на 22,5 % перенесено аж на жовтень 2017 року.

У проекті, наданому 10 серпня 2017 року до Міністерства економічного розвитку і торгівлі, доходи від діяльності товариства заплановані у сумі 80,6 млрд грн, що менше у порівнянні з попереднім проектом на 2,3 млрд грн. Чистий дохід від перевезення вантажів, пасажирів та допоміжного виробництва запланований на рівні понад 76 млрд грн. Решта – доходи від інших видів діяльності. Передбачено, що чистий прибуток становитиме 59,8 млн грн.

Індексація тарифів на перевезення пасажирів в межах України в 2017 році не передбачена.

Витрати від діяльності ПАТ «Укрзалізниця» на 2017 рік заплановані у сумі 80,5 млрд грн та зменшені у порівнянні з попереднім проектом на 1,2 млрд грн. Проектом плану на 2017 рік передбачається освоєння капітальних інвестицій на суму 16 млрд грн, що на 6,7 млрд грн менше попереднього проекту.

У 2017 році ПАТ «Укрзалізниця» сплатить податків та зборів до бюджету майже 17 млрд грн.

Детально ознайомитися з проектом консолідованого фінансового плану ПАТ «Укрзалізниця» та пояснювальною запискою до нього можна за посиланням.

URL оригинала: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/456692/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.