Новости. Укрзалізниця перевезла понад 3 тисячі вболівальників для підтримки національної збірної з футболу

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 04.09.2017.

ПАТ «Укрзалізниця» спільно з фан-рухом «Вірні збірній» забезпечили перевезення понад 3000 вболівальників на матч Україна – Туреччина, який відбувся 2 вересня 2017 року на стадіоні «Металіст» у Харкові. Загалом для перевезення вболівальників було призначено 4 пари поїздів.

В.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов вітає з перемогою національну збірну України з футболу та бажає нових перемог. «Цей матч та перемога нашої збірної над Туреччиною – ще один крок до фіналу чемпіонату світу з футболу. Ми раді, що змогли долучитися до підтримки наших хлопців, адже добре розуміємо роль дванадцятого гравця – вболівальника. Укрзалізниця й надалі буде підтримувати масові спортивні заходи та організовувати для вболівальників трансфер до спортивних майданчиків нашої країни, щоб вони надихали наших спортсменів на нові звершення», – зазначив Євген Кравцов.

Загалом для перевезення вболівальників було призначено 4 пари поїздів, які курсували з Києва, Львова та Дніпра. Усі рейси з вболівальниками були забезпечені супроводом медичних працівників та поліції.

URL оригинала: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/457365/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.