Новости. Сьогодні в перший рейс вирушив новий поїзд Ковель – Харків

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 03.11.2017.

Сьогодні, 2 листопада, в перший рейс із Ковеля вирушив новий поїзд № 127/128 Ковель – Харків, який з’єднає західні та східні регіони України. Він курсуватиме через день по парних числах за напрямком Ковель – Харків та по непарних числах – зворотно. На перший рейс було продано понад 70% запропонованих місць.

Поїзд №127/128 Ковель – Харків слідуватиме через станції: Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, ім. Т.Шевченка, Знам’янка, Кременчук, Полтава-Південна – загалом близько 30 населених пунктів. Відправлення з Ковеля о 14:20, прибуття до Харкова о 12:10.

У зворотному напрямку відправлення з Харкова з 03.11.2017 через день по непарних днях о 13:30, прибуття до Ковеля о 10:18.

У складі поїзда курсуватимуть плацкартні та купейні вагони. Купейні квитки коштують від 254 грн, плацкартні – від 155 грн. Нагадуємо, що ціна квитків регулюється коефіцієнтом гнучкого регулювання та змінюється впродовж тижня залежно від обраного дня подорожі. Зокрема, у п’ятницю та неділю вартість квитків згідно з коефіцієнтом є найвищою.

ПАТ «Укрзалізниця» покращить залізничне сполучення в новому графіку руху поїздів, який буде введено 10 грудня 2017 року. Ним передбачено нові напрямки та нові маршрути. Крім поїзда Львів – Одеса, який вже відправився в перший рейс 29 жовтня 2017 року, нові поїзди курсуватимуть також за напрямками Ужгород – Лисичанськ, Івано-Франківськ – Костянтинівка, Харків – Одеса, Одеса – Лисичанськ, Івано-Франківськ – Чернігів, Київ – Запоріжжя та Харків – Рахів. Готується нове сполучення до Маріуполя.

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4706&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.