Новости. Залізничники Південної магістралі проводять комплекс заходів з підвищення ефективності роботи тягової підстанції Кременчук

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 15.12.2017.

На тяговій підстанції Кременчук регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» розпочалися роботи з монтажу регулюючого фільтро-компенсуючого пристрою (РФКП), що дозволить заощадити мільйони кВт-годин і покращити якість струму в контактній мережі. Подібний комплекс заходів фахівці служби електропостачання Південної магістралі виконають першими в ПАТ «Укрзалізниця».

Тягова підстанція Кременчук живить контактну мережу стратегічного напрямку вантажоперевезень Полтава – Кременчук – Бурти. Цим шляхом до чорноморських портів відправляються мільйони тон рудної сировини та зернових. За рік в середньому тягова підстанція Кременчук переробляє 43 млн кВт-год. Введення в дію РФКП забезпечить економію до 6 % спожитої електроенергії.

Крім того, впровадження регулюючого фільтро-компенсуючого пристрою забезпечить дотримання коефіцієнтів потужності в мережі та дозволить збільшити пропускну здатність на ділянках живлення тягової підстанції без суттєвого збільшення витрат електроенергії.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4726&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.