Новости. У 2017 році через порушення водіями автівок правил дорожнього руху на коліях і переїздах загинули 20 осіб і ще 30 травмовані

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 17.01.2018.

Впродовж 2017 року на залізничних переїздах і коліях ПАТ «Укрзалізниця» через необережність і порушення водіями правил дорожнього руху сталося 86 дорожньо-транспортних пригод, у тому числі 80 випадків на переїздах і 6 – на коліях поза переїздами. Внаслідок цих ДТП загинуло 20 осіб і 30 травмовано. У порівнянні з відповідним періодом 2016 року кількість ДТП збільшилася на 6 випадків (з 80 до 86), збільшилася на 13 осіб кількість загиблих (з 7 до 20) і на 1 особу зросла кількість травмованих (з 29 до 30).

А вже в цьому році 7 січня о 23:17 на переїзді біля станції Кобижчана, що на Чернігівщині, водій легкового автомобіля «Volvo» порушив правила та, не звертаючи уваги на сигналізацію, виїхав на переїзд, де спровокував зіткнення з поїздом. На щастя, постраждалих цього разу не було, однак водій втік з місця ДТП.

Перед цим 1 січня 2018 року о 16:20 на станції Орлик Миколаївської області водій легкового автомобіля «BMW-500» після проїзду через залізничний переїзд із черговим при відсутності поїздів не впорався з керуванням. Унаслідок цього з'їхав з автодороги та пошкодив 2 опори зовнішнього освітлення, додатковий автоматичний шлагбаум, 10 м перильного огородження. Під час ДТП водій загинув, пасажира доправлено до лікарні в Первомайськ.

З огляду на погіршення погодних умов ПАТ «Укрзалізниця» звертає увагу всіх учасників дорожнього руху на необхідність суворо дотримуватися правил, не піддавати невиправданому ризику своє життя, життя пасажирів і працівників залізничного транспорту, не завдавати матеріальних збитків галузі й самим собі власними легковажними вчинками.

URL оригинала: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/466371/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.