Новости. В галузі впроваджуватимуться модернізовані комплекси контролю буксових вузлів

Залізничний інформаційний портал, 18.01.2018.

Найближчим часом на регіональних філіях планується впровадження модернізованих комплексів АСДК-Б, які успішно пройшли випробування. Також, у разі позитивних результатів дослідної експлуатації, будуть встановлювати прилади контролю нового покоління АКРО-Б. Як зазначає провідний інженер Департаменту автоматики та телекомунікацій ПАТ «Укрзалізниця» Ярослав Салій, обидва зразки відрізняються від діючих приладів не лише варіантом кріпленням обладнання та складовими частинами, а й можливістю дистанційно визначати температурний режим буксових вузлів у градусах Цельсія.

Впровадження технологій відбувається в рамках галузевої програми модернізації та встановлення засобів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу Укрзалізниці на 2016–2020 роки.

На сьогодні в ПАТ «Укрзалізниця» експлуатується 768 приладів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу. З них 59 одиниць ПОНАБ-3 та 82 –– ДИСК-Б, які належать до приладів старого покоління. Сучасніших пристроїв експлуатується значно більше: АСДК-Б ––394 одиниці, а КТСМ –– 233.

Повністю замінені застарілі прилади ПОНАБ-3 та ДИСК-Б на регіональній філії «Південно-Західна залізниця». На інших регіональних філіях ПАТ «Укрзалізниця» залишилося замінити дані засоби автоматичного контролю технічного стану рухомого складу у такій кількості –– Львівській –– 22 %, на Південній та Придніпровській по –– 20 %. Одеській –– 18%, Донецькій –– 8 %.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/v-galuzi-vprovadzhuvatisya-modernizovani-kompleksi-kontrolyu-buksovikh-vuzliv
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.