Новости. Сьогодні вночі понад 1000 залізничників Південної магістралі були задіяні в боротьбі з негодою

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 23.01.2018.

Упродовж доби 22 - 23 січня до ліквідації снігових заметів у межах регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» були залучені 1070 працівників чергових бригад з ручного очищення від снігу стрілочних переводів, переїздів та посадочних платформ та 10 одиниць снігоприбиральної техніки. Загалом від снігу і льоду було очищено 313 посадочних платформ та 694 залізничних переїздів магістралі.

Щороку для підготовки колійного господарства Південної магістралі до роботи в зимовий період розробляється низка заходів, спрямованих на гарантування безпеки руху на переїздах, безперебійної роботи снігоочисної техніки, пристроїв пневмообдувки і електрообігріву стрілочних переводів тощо. Так, на осінньо-зимовий період 2017-2018 років для стабільної роботи залізничного транспорту усіма дистанціями колії розроблені оперативні плани дій на випадок сильних снігопадів. Загалом у регіональній філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» підготовлені до роботи 15 снігоприбиральних і 16 снігоочисних машин, 2536 стрілочних переводів обладнані пневмообдувкою і 172 – електрообігрівом.

Південна залізниця закликає пасажирів завчасно планувати поїздки та враховувати труднощі, що можуть виникнути через погодні умови, бути обережними та слухати оголошення на вокзалах.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4746&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.