Новости. У регіональній філії «Південна залізниця» в 2018 р. планують витратити на соціальний та економічний розвиток 165,8 млн. грн.

Залізничний інформаційний портал, 25.01.2018.

У регіональній філії «Південна залізниця» в 2018 р. планують витратити на соціальний та економічний розвиток 165,8 млн. грн.

Ці кошти підуть на здійснення 42 заходів, які передбачені наказом №1/Н та спрямовані на поліпшення фінансово-економічного стану залізниці, підвищення рівня екологічної безпеки, покращення умов і охорони праці, впровадження енергозберігаючих та інших технологій тощо.

Основними напрямками реалізації заходів у 2018 році стануть підвищення безпеки руху поїздів, технічне переозброєння та впровадження нової техніки та технологій, економія паливно-енергетичних ресурсів та соціальний розвиток філії.

Минулого року залізничники регіональної філії «Південна залізниця» виконали 39 заходів соціального та економічного розвитку магістралі на загальну суму 157 млн грн.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/u-regionalniy-filii-pivdenna-zaliznitsya-v-2018-r-planuyut-vitratiti-na-sotsialniy-ta-ekonomichniy-rozvitok-1658-mln-grn
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.