Новости. Південна залізниця визначила шляхи співпраці зі службою зайнятості

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 02.03.2018.

Сьогодні, 2 березня, працівники служби кадрової та соціальної політики регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» провели зустріч із представниками Харківського обласного центру зайнятості.

Мета зустрічі – напрацювання плану спільних дій на 2018 рік. У ході обговорення подальшої співпраці було визначено перелік заходів, що проводитимуться Південною магістраллю і Харківським обласним центром зайнятості для укомплектування вакантних посад, підготовки кадрів, у тому числі за дуальною формою навчання.

Нагадаємо, залізничники Південної магістралі активно провадять політику прозорого пошуку працівників за сприяння Харківського обласного центру зайнятості.

Так, наприклад, протягом 2016 року регіональна філія «Південна залізниця» як один з найбільших роботодавців Харківщини провела «День відкритих дверей» для всіх охочих, взяла участь у ярмарку вакансій для мешканців Балаклійського району Харківської області та для випускників навчальних закладів Харківщини, була активним учасником ярмарків вакансій «Квиток до успіху» та «Dream Job».

URL оригинала: http://uz.gov.ua/press_center/latest_news/page-2/470066/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.