Новости. Укрзалізниця визнала кращою споруду цивільного захисту Харківської дирекції залізничних перевезень

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 15.03.2018.

За підсумками огляд-конкурсу на кращу захисну споруду цивільного захисту ПАТ «Укрзалізниця» переможцем визнано споруду, що перебуває на балансі Харківської дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Південна залізниця».

Захисна споруда загальною площею 190,6 кв. м. та місткістю 50 осіб розташована на ст. Основа та призначена для укриття працівників управління об’єкту цивільного захисту станції. Споруду було прийнято в експлуатацію 1953 року. Попри доволі тривалий термін експлуатації такі об’єкти перебувають у відмінному стані, оскільки щороку зусиллями будівельної групи станції виконується ремонт захисних споруд, що розташовані на станції та знаходяться на балансі Харківської дирекції.

Об’єкт цивільного захисту ст. Основа є найбільшим об’єктом Південної магістралі, що віднесений до категорії «Особливої важливості». На об’єкті постійно проводиться значна робота з організації та здійснення заходів цивільного захисту.

Загалом на балансі Харківської дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» перебуває та підтримується у готовності до використання за призначенням 4 захисні споруди.

Участь в огляд-конкурсі на кращу захисну споруду цивільного захисту ПАТ «Укрзалізниця» взяли об’єкти, які стали переможцями попередніх конкурсів, що відбулися в усіх регіональних філіях.

Так, улітку 2017 року в конкурсі, що серед усіх дирекцій проводила регіональна філія «Південна залізниця», взяли участь сім захисних споруд цивільного захисту, кращою серед яких було визнано споруду, що знаходиться на балансі Харківської дирекції.

URL оригинала: http://uz.gov.ua/press_center/latest_news/470828/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.