Новости. Південна магістраль закликає громадян неухильно дотримуватися правил поведінки на залізниці

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 24.01.2019.

Із січня по грудень 2018 року в регіональній філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» внаслідок порушення правил безпеки на залізничному транспорті сталося 88 випадків травмування громадян. Травмування зі смертельними наслідками зазнали 46 осіб, у тому числі 3 дітей у віці до 16 років. За аналогічний період 2017 року було травмовано 84 громадянина, у тому числі 48 осіб - зі смертельними наслідками. Серед травмованих 6 дітей у віці до 16 років, 3 з яких загинули.

Аналіз невиробничого травматизму свідчить про те, що більшість нещасних випадків сталася через необачність, поспіх, невиправданий ризик та порушення громадянами Правил безпеки на залізничному транспорті. Найчастіше постраждалі травмувалися під час:

– переходу залізничних колій у невстановленому місці;
– ходіння по залізничних коліях, посадки та висадки на ходу поїзда;
– переході колії під вагоном;
– порушення правил проїзду через залізничні колії.

При цьому 15 осіб, що було травмовано, знаходились в стані алкогольного сп’яніння на території об’єктів залізничного транспорту.

Південна магістраль закликає громадян не порушувати правил безпеки на залізничному транспорті та бути максимально уважними й обережними поблизу залізничної інфраструктури, не наражати на небезпеку своє та чужі життя.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4961
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.