Новости. У 2018 році Південна залізниця отримала 18% від необхідного обсягу компенсації за перевезення пільговиків у приміському сполученні

Офіційний сайт Харківської міської ради, 06.03.2019.

Упродовж 12 місяців 2018 року регіональною філією «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» у приміському сполученні перевезено 11 млн 238 тис. пасажирів пільгових категорій, компенсація за які повинна відшкодовуватися місцевими органами виконавчої влади, на суму 82 млн 462 тис. грн. Сума отриманої у 2018 році компенсації складає 14 млн 870 тис. грн (у тому числі 570,4 тис. грн – погашення заборгованості з компенсації минулого року) або 18% від суми наданих за січень-грудень послуг.

Найбільш повно відшкодовуються збитки у Луганській (Сватівський район), Донецькій (м.Лиман), Кіровоградській та Сумській областях (з урахуванням погашення заборгованості за минулорічні перевезення пільговиків). Понад третину суми, яка підлягає компенсації, отримано філією від місцевих органів влади Чернігівської та Полтавської областей.

Регіональна філія «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» звертається до органів місцевої влади областей, в межах яких магістраль здійснює свою діяльність, із закликом віднайти можливість компенсувати збитки за пільгові перевезення громадян.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4981
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.