Новости. Із початку 2019 року Південній залізниці компенсовано 7,5% збитків за перевезення пільговиків у приміському сполученні

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 01.03.2019.

Упродовж 2 місяців 2019 року регіональною філією «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» у приміському сполученні перевезено 1 млн 490 тис. пасажирів пільгових категорій, компенсація за які повинна відшкодовуватися місцевими органами виконавчої влади, на суму 11 млн 016 тис. грн. Сума отриманої у 2019 році компенсації складає 829 тис. грн (у тому числі 228,2 тис. грн – погашення заборгованості з компенсації минулого року) або 7,5% від суми наданих за січень-лютий послуг.

Найкраще відшкодовуються збитки у Кіровоградській та Чернігівській областях (з урахуванням погашення заборгованості за минулорічні перевезення пільговиків).

Позитивна динаміка щодо компенсування витрачених на перевезення пільгових категорій громадян коштів спостерігається у Донецькій та Полтавській областях.

Найскладнішою є ситуація у Луганській області, від місцевих органів виконавчої влади якої у 2019 році не надійшло жодних відшкодувань.

Регіональна філія «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» звертається до органів місцевої влади областей, в межах яких магістраль здійснює свою діяльність, із закликом віднайти можливість компенсувати збитки за пільгові перевезення громадян.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4986
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.