Новости. Анонс (режим роботи Музею історії та залізничної техніки 18 травня)

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 14.05.2019.

18 травня Музей історії та залізничної техніки регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» візьме участь у святкуванні Міжнародного дня музеїв та влаштує вечірні екскурсії у межах щорічної акції «Ніч у музеї».

18 травня експозиції музею будуть відкриті для відвідувачів з 13:00 до 22:00. Проведення безкоштовних екскурсій у межах акції почнеться о 18.00.

Нагадаємо, головний музей регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» відкрито 2014 року. На виставкових коліях та оглядовому майданчику музею представлено більше 30 одиниць раритетного рухомого складу та допоміжної техніки. Понад 800 експонатів розміщено у критому виставковому павільйоні музею.

У 2018 році музей Південної магістралі став одним із найпопулярніших у Харкові місць під час міжнародної акції «Ніч у музеї» і прийняв близько 1000 городян та гостей міста.

Фото

Запрошуємо усіх охочих відвідати Музей історії та залізничної техніки Південної залізниці!

Довідково:

Музей історії та залізничної техніки Південної залізниці розташований за адресою: м. Харків, вул. Євгена Котляра, 15 В (за Північним терміналом вокзалу Харків-Пасажирський). Музей працює з 9.00 до 18.00 щодня, окрім понеділка та вівторка.

Замовити групову екскурсію, а також отримати детальну інформацію можна, зателефонувавши за номером (057)724-35-29.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5025
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
ЖД станции:   Харків-Пасажирський

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.