Новости. Електровозному депо Харків-Головне — 150

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 13.06.2019.

Колектив електровозного депо Харків-Головне регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» відзначає 150-річний ювілей підрозділу.

Сьогодні в актовій залі депо Харків-Головне відбулися урочистості, присвячені ювілею підрозділу. Участь у заході взяли керівники Південної магістралі, всі працівники депо та ветерани-залізничники.

«З депо Харків – Головне почалася історія Південної залізниці. Від самого початку колективу депо часто доводилося бути першим у багатьох починаннях. Звичайно ж, говорячи про заслуги й успіхи підрозділу, я, в першу чергу, маю на увазі людей, колектив депо. Хочу побажати вам успіхів і нових звершень, а вашому депо – бездоганної роботи і процвітання», - сказав, вітаючи колектив депо з ювілеєм, директор регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Микола Уманець.

22 травня 1869 року до перону Харківського вокзалу прибув з Бєлгорода перший поїзд. Регулярний рух на залізниці розпочався 6 липня. У цей проміжок часу і почало працювати депо Харків-Головне.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5048
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.