Новости. Упродовж травня – жовтня дитячою залізницею «Мала Південна» перевезено більше 16 тисяч пасажирів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 29.10.2019.

27 жовтня 2019 року на дитячій залізниці регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» завершено сезон руху поїздів. За 6 місяців «Малу Південну» відвідали 16647 тисяч городян та гостей Харківщини.

Рух поїздів на «Малій Південній» відкривається щороку 1 травня і триває до кінця жовтня. Щовесни «Мала Південна» зустрічає маленьких пасажирів на затишних станціях і для багатьох школярів міста й області є місцем, де діти можуть розкрити свої таланти, долучитися до такої захоплюючої і пізнавальної справи, як робота залізниці.

У період проходження юними залізничниками навчально-виробничої практики 2019 року було відпрацьовано 96 робочих днів, здійснено 624 рейси поїздом «Україна» за маршрутом Парк – Лісопарк – Парк, перевезено 16647 пасажирів, з них – 7523 дитини.

Протягом сезону руху поїздів 2019 року на дитячій залізниці проведені благодійні акції для більше ніж 1000 дітей з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей учасників АТО.

Довідково:

Дитячу залізницю Південної магістралі було відкрито 8 листопада 1940 року. Під час Великої Вітчизняної війни «Мала Південна» була повністю зруйнована. Друге її народження відбулося 5 серпня 1945 року. Відтоді упродовж багатьох десятиліть «Мала Південна» залишається улюбленим місцем відпочинку городян та гостей Харківщини.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5147
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Разное

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.