Новости. На Південній залізниці відбулася традиційна виставка локомотивів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 21.11.2019.

20 листопада на станції Харків-Балашовський відбулася традиційна виставка тягового рухомого складу регіональної філії «Південна залізниця». Залізничники представили 10 одиниць техніки, що пройшли кілька видів ремонту та були модернізовані. Результати роботи приймали директор регіональної філії «Південна залізниця» Микола Уманець, його заступники, начальники служб філії, а також голова Дорпрофсожу Вячеслав Залозних.

На тяговому рухомому складі, який був представлений на виставці, впроваджено ряд нових технічних рішень, спрямованих на поліпшення умов роботи локомотивних бригад.

Так, фахівці локомотивного депо Основа обладнали тепловоз серії ТЕП70 модернізованою системою охолодження шахти холодильника з використанням електричних мотор-вентиляторів з живленням від головного генератора. Економічний ефект від впровадження склав понад 123 тис. грн з розрахунку на один тепловоз серії ТЕП70. Спеціалісти електровозного депо Харків-Головне обладнали електровоз ЧС7 № 133 системою супутникової навігації, індивідуальним модулем машиніста БЛИК з функціями, відеореєстраторами. У разі виникнення позаштатної ситуації, її картину можливо буде відтворити не тільки за допомогою розшифровки швидкостемірної стрічки, а й використавши відеозапис.

На електровозі ВЛ82М № 080 локомотивного депо Куп’янськ капітально відремонтували кабіни машиніста, замість пневматичних, встановили електричні мотор-вентилятори, вхідні двері з покращеною тепло- і звукоізоляцією, оснастили локомотив світлодіодним освітленням.

Маневровий тепловоз ЧМЕ3 № 1946 фахівці локомотивного депо Смородине обладнали індикатором визначення несправностей. Тепер у разі виходу на тепловозі із ладу якогось вузла на встановленому в кабіні машиніста пульті загорається відповідна лампочка, яка указує на його несправність. Також на тепловозі установили систему гребнезмащування гребенів колісних пар, електронну систему БІС-Р для обліку витрат палива.

У цілому, підводячи підсумки виставки, Микола Уманець відзначив високу готовність представленої техніки до зимових перевезень і подякував колективу депо за проведену роботу.

Фото 1 | Фото 2 | Фото 3 | Фото 4 | Фото 5

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5162
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
ЖД станции:   Харків-Слобідський
Единицы ПС:   ТЭП150-003, ТЭП70-0047, ВЛ82м-080, ЧМЭ3-5354

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.