Новости. На будівництві тролейбусної лінії

Газета "Харківський електротранспорт", 23.04.1974.

О 9 год. ранку 20 квітня на вул. Дерев'янка в районі кінцевої зупинки восьмого тролейбуса вже почали збиратися люди.

Після невеликого мітингу, на якому виступили начальник штабу суботника секретар парткому облвиконкому тов. О. Г. Червяков та начальник ХТТУ тов. Г. Н. Жибер, розпочались роботи.

На честь Ленінського суботника вийшло працювати в цей день понад 1200 чоловік — трудящих Дзержинського району. Серед них головним чином робітники облвиконкому нашого міста, його відділів і управлінь. Тут розгорнулася будова тролейбусної лінії від проспекту Леніна до студентського містечка на Нову Олексіївну. Будівельними роботами на цій великій дільниці керували 75 бригадирів — представників БМУ та апарату управління ХТТУ.

Обсяг робіт, що виконувався на суботнику по вул. Дерев’янка, досить значний — це і риття траншеї для укладання високовольтного кабелю від підстанції «Харківенерго» до тягової підстанції, яка будується на Новій Олексіївці, і укладання кабелю, і засипання траншеї землею. Намічені роботи повністю були виконані 21 квітня на недільнику. В цей день тут працювало понад 2 тисячі студентів. У фонд дев’ятої п’ятирічки за два дні роботи на честь «Червоної суботи» перераховано близько 3-х тисяч карбованців.

Такий внесок у Всесоюзний комуністичний суботник зробили трудящі Дзержинського району і працівники нашого ТТУ.

І. ДАШЕВСЬКИЙ, бригадир дільниці по вул. Дерев’янка, старший інженер БТІ.

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Улицы и площади:   вулиця Ахсарова

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.