Новости. У локомотивному депо Харків-Сортувальний до літа готують 51 маневровий тепловоз ЧМЕ3

Залізничний інформаційний портал, 13.05.2020.

Як дізналися кореспонденти «Медіацентру «Магістраль», у локомотивному депо Харків-Сортувальний регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» до літа планують підготувати 51 маневровий тепловоз ЧМЕ3.

На частині локомотивів завершується фарбування, зокрема і дизельних агрегатів. Крім того, на всіх підготовлених до роботи в літніх умовах тепловозах проведено фарбування паливної апаратури відповідно до розробленої в депо схеми пломбування, а також місць можливого несанкціонованого відбору дизельного пального.

Під час комісійного огляду також проведена планова заміна дизельного масла на п’яти тепловозах ЧМЕ3. При цьому масляна система тепловозів обов’язково промивалася спеціальною рідиною МПТ-2М. Усі локомотиви, які пройшли огляд, укомплектовані спеціально пронумерованими і градуйованими щупами, за допомогою яких контролюється рівень мастила в картерах дизелів.

Наразі поліпшується технічний, естетичний та протипожежний стан на тепловозі ЧМЕ3 № 1308. Зокрема, встановлений комплект захисного обладнання багаторазового використання — монтажна панель ELPO 403.20. Це прилад автоматичного увімкнення всього електрообладнання тепловоза та захисту електричної мережі від перенавантаження й короткого замикання.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/u-lokomotivnomu-depo-kharkiv-sortuvalniy-do-lita-gotuyut-51-manevroviy-teplovoz-chme3
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
Модели ПС:   ЧМЭ3
Единицы ПС:   ЧМЭ3-1308

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.