Новости. "Це безглуздя" — заступник мера про обшуки у справі про E-ticket

Суспільне UA, 10.06.2020.

Заступник мера з питань інфраструктури Харківської міської ради Євгеній Водовозов вважає безпідставною справу про можливу розтрату коштів на встановленні системи E-ticket у Харкові.

Обшуки проходили 25 травня в рамках справи за ч. 3. ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групи осіб), підтвердив Суспільному речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

Водовозов сказав, що під час слідчих дій вилучали документи.

"Підставою є ЄРДР, а те, що це безглуздя — це моя особиста думка, і я безглуздя не коментую... Копії документів щодо підготовки E-ticket вилучали, суд постановив повернути їх: зняти копії та повернути", — сказав Водовозов.

Підозру ані йому, ані директору Департаменту інфраструктури Сергію Дульфану, в якого теж проходили обшуки, не вручали.

"Кошти, які поповнюється E-ticket, кожного дня надходять на рахунки комунального підприємства, кожного дня... Усі кошти зберігаються на рахунках комунального підприємства, а не на особистих рахунках... Ми не бачимо там складу злочину. Є компетентні органи. Вони вважають, що є, ми — що немає. Підозру не оголошували ані нам, ані Дульфану", — повідомив заступник мера.

Він також наголосив, що рішення про облаштування E-ticket приймалося на сесії міськради.

"Я голова конкурсної комісії для відбору інвесторів. Хто заявився, той заявився. Затверджується сесією. Це колективне рішення. Там дуже багато було і працівників виконкому, і депутатського корпусу. І ніяких питань не виникало. Це була прозора, відкрита кампанія. Там більше 5 млн євро вкладено коштів... Це роздування з мухи слона", — додав заступник мера з питань інфраструктури.

Суспільне намагалося дізнатися про суть справи більше в поліції. Речниця Головного управління Оксана Калмикова порадила звернутися із офіційним запитом.

URL оригинала: https://suspilne.media/39799-ce-bezgluzda-zastupnik-mera-pro-obsuki-u-spravi-pro-e-ticket/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро, Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.