Новости. Купʼянські зв’язківці під час карантину модернізували низку пристроїв

Залізничний інформаційний портал, 11.06.2020.

Під час карантину в Купʼянській дистанції сигналізації та звʼязку регіональної філії «Південна залізниця» тривала модернізація пристроїв СЦБ та звʼязку.

Зокрема, як уточнили кореспонденти «Медіацентру «Магістраль», з 12 березня проведено заміну спрацьованого та морально застарілого стрілочного електропривода на новий типу СП-ТС на 14-й стрілці станції Купʼянськ-Вузловий та 119 акумуляторів АБН-80 на OPZS-100. Крім того, впроваджено вісім світлодіодних головок на переїзних світлофорах станції Купʼянськ-Сортувальний. Паралельно розгорнулися роботи із заміни та ремонту 1,4 км кабелів СЦБ на станціях Вовчанськ, Курилівка, Тополі та Купʼянськ-Сортувальний. А на перегонах Дворічна—Тополі та Шевченкове—Гракове замість старих з’явилися дві світлофорні щогли з оснащенням.

На 43 постах ЕЦ обладнання СЦБ та його підключення перевірене тепловізорами на відсутність надмірного нагрівання. Також відремонтовано та замінено 270 м кабелів звʼязку на станції Купʼянськ-Вузловий і перегоні Бурлук—Приколотне.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/kupyanski-zvyazkivtsi-pid-chas-karantinu-modernizuvali-nizku-pristroiv_1591863066
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.