Новости. У Харкові посилили контроль за дотриманням маскового режиму в транспорті

Суспільне UA, 15.06.2020.

Правоохоронці мають посилено стежити за дотриманням маскового режиму у метро, трамваях, тролейбусах та маршрутках у Харкові.

Скільки поліцейських пильнуватимуть за дотриманням правил у транспорті, речниця Нацполіції Харківщини Олена Баранник уточнити Суспільному не змогла, зазначила тільки, що правоохоронців "достатньо". За її словами, правоохоронці проводитимуть роз'яснювальну роботу і робитимуть зауваження пасажирам без масок.

Посилити контроль за виконанням протиепідемічних вимог в громадських місцях та міському транспорті рекомендувала поліції міська комісія з техногенно-екологічних питань та надзвичайних ситуацій Харківської міської ради.

Відповідно до протоколу засідання, рухомий складу метрополітену, наземного електротранспорту та автомобільного транспорту підприємств-перевізників мають дезінфікувати, а персонал та пасажири будь-якого громадського транспорту — використовувати засоби індивідуального захисту — респіратори, захисні маски, у т.ч. виготовлені самостійно.

У зв'язку із підвищенням кількості хворих на СOVID в Україні посилити контроль в транспорті та на підприємствах рекомендувала Державна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

URL оригинала: https://suspilne.media/40798-u-harkovi-posilili-kontrol-za-dotrimannam-maskovogo-rezimu-v-transporti/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро, Трамвай, Троллейбус, Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.