Новости. На Південній залізниці у приміському сполученні перевезено понад 966 тисяч пасажирів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 01.07.2020.

З 01 по 30 червня 2020 року приміськими поїздами регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» перевезено 965 тис. 817 пасажирів, у тому числі 491 641 пасажирів пільгової категорії.

Наразі в межах обслуговування регіональної філії «Південна залізниця» курсує 179 приміських поїздів. До початку введення обмежувальних заходів на території обслуговування філії за повним графіком курсувало щодобово близько 400 приміських поїздів.

У подальшому в разі прийняття відповідних рішень регіональними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій, призначення приміських поїздів буде продовжуватися. З метою дотримання протиепідемічних заходів безпеки щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, посадка у приміські поїзди здійснюється лише за наявності у пасажирів засобів індивідуального захисту.

Крім того, з 20 червня у регіональній філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» залізничники проводять рейди дотримання карантинних вимог пасажирами приміських поїздів. За цей період за недотримання маскового режиму 8 разів залучали наряд Національної поліції.

Вкотре закликаємо пасажирів бути свідомими та неухильно дотримуватися рекомендацій МОЗ при користуванні залізничним транспортом.

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5275
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.