Новости. Харківським провідникам приміського сполучення допомагають понад 110 колег з інших дільниць

Залізничний інформаційний портал, 21.07.2020.

Ще в перший день літа регіональна філія «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» відновила рух одразу 156 приміських поїздів. Згодом до них додалося ще 24 рейси. Після послаблення карантину це — найбільша кількість діючого приміського транспорту серед шести регіональних філій.

Відтак нещодавно до моторвагонного депо Харків Південної залізниці прибуло підкріплення із вагонних дільниць Жмеринка (40 осіб) та Хмельницький (понад 70 осіб) філії «Пасажирська компанія». Мета передислокації — посилення контролю за дотриманням пасажирами протиепідемічних заходів безпеки та наявності проїзних документів.

Як дізналися кореспонденти «Медіацентру «Магістраль», це вже другий «десант». Ще 19 червня на допомогу провідникам моторвагонного депо Харків прибули 148 провідників пасажирських вагонів Харківської вагонної дільниці. Вони супроводжували потяги з Харкова в напрямку Лихачового, Лозової, Козачої Лопані. А з 13 липня до них приєдналися ще 93 провідники з депо Одеса-Головна, які охопили напрямки з Харкова до Ізюму, Біляївки, Гракового та Козачої Лопані.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/kharkivskim-providnikam-primiskogo-spoluchennya-dopomagayut-ponad-110-koleg-z-inshikh-dilnits
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.